Klubbens historie

Herning Floorball Club (HFC) er en af landets ældste floorballklubber, etableret i august 1992. Blandt klubbens formål er at udvikle interesse for floorball og gennem sportslige resultater at opnå samfundets interesse for et attraktivt miljø inden for floorball.

Klubben har i dag ca. 80 medlemmer fordelt på herrehold, damehold, børnehold med både drenge og piger, samt to Special Olympics Hold (et for børn og et for voksne), hvor der også både er drenge og piger.

Hjemmekampene afvikles i Sportscenter Herning (Holing).

Igennem tiden, har juniorne vundet det danske mesterskab tre gange, samt fået tre bronzemedaljer.

På seniorplan er det blevet til to gange DM-Bronze for herrerne. Derudover har vi med Oldboys vundet det danske mesterskab en gang, samt fået to sølvmedaljer og to bronzemedaljer ved DM.

Klubben har også vundet diverse turneringer som blandt andet Vola Cup og Marselisborg Cup. Derudover har vi også deltaget med udvalgte hold i forskellige internationale turneringer, som Floorball Meeting Münster og Floorball Festival Bremen.

Special Olympics senior har også vundet flere medaljer i både ind- og udland. Blandt andet vandt de guld ved et internationalt stævne i Rosenheim i Tyskland.

I sæsonen 2016/2017 deltager Herning Pirates i Danmarksturneringen med et herrehold i 2. division, et damehold i Unihoc Floorball Ligaen og et juniorhold i U13 Flex.

Herning Pirates vision er at øge antallet af spillere i klubben.