Nyheder

God kamp, kedeligt resultat

lørdag 11. oktober 2014

Selvom Viborg havde forsøgt at aflyse kampen, mødtes de to pigehold alligevel lørdag formiddag i Holing. Vi så frem til en rigtig spændende og tæt kamp og igen var der opstillet succeskriterier fra trænernes side

  • Vi skulle vinde kampen
  • Vi skulle score 4-5 mål
  • Vi skulle kun lukke 1 mål ind

Derudover skulle vi gerne forsætte med at få fat i nogen returbolde.

Vi kom ikke helt så godt fra start i perioden som ønsket og Viborg fik nogle gode muligheder, men da vi fik gang i spillet efter de første 5 min, begyndte vi at lægge pres på den og kom til mange afslutninger. Vi får også en del frislag foran mål, men Viborg får lukket godt af og selvom vi får trykket godt af er der ingen der ryger igennem. Anderledes går det i den anden ende, kort før periodens udløb, da Viborg uheldigvis får et frislag foran målet og får den sendt ind mellem benene på Christina.

Anden periode får den værst tænkelige start, da Helena vil ligge en tværaflevering til Vogel fra baglinjen, men uheldigvis rammer Christinas fødder så den ryger i eget net – men et flot selvmål var det! Vi har ingen utrolig mange chancer i perioden og har langt det meste spil, men deres utrolig velspillende målmand redder alt. Omkring halvvejs i perioden kalder Kaj en timeout og vi får ændret lidt på vores spilsystem, for at lukke lidt mere ned i midtzonen og lægge endnu højere pres på dem, hvilket også lykkes, da vi får fat i mange bolde, men desværre bliver det ikke til mere. Line må en tur i straffeboksen for ukorrekt slag og på trods af vores sædvanligt gode spil i undertal, får Viborg lavet et utroligt godt mål og bringer sig foran 3-0 som også er stillingen ved slutningen af perioden.

Klar til tredje periode, men ikke klar til at give op. Desværre bringer Viborg sig på 4-0 allerede efter et minut. En returbold som vi ikke får fat i. Med syv minutter tilbage får vi et powerplay og kommer til et par gode afslutninger, men tiden løber ud for os inden vi får noget ud af det. Godt 15 min spillet af tredje periode og så får vi endelig hul på målmanden, da Helena ligger en lang bold op mod målet, som Rhandy kan smide i nettet. På udeholdets timeout prøver Kaj en sidste chance for at score og sætter en spiller fra hver kæde helt op til modsatte net. Desværre bærer det ikke frugt og Viborg kan kort efter score til kampens slutresultat 1-5.

En kamp hvor vi havde et utal af chancer, men igen bare ikke havde heldet på vores side. Vi fik sat et højt pres på dem og fik opsnappet rigtig mange bolde, men det var ikke nok i dag og vi kunne desværre ikke indfri nogen af vores succeskriterier. Vi havde rigtig meget af spillet i hele kampen og alle spillede en rigtig god kamp, men vi tabte til et bedre og skarpere hold på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *